canlenfrdeitrues

Notícies

La Coral Verge de Berà va actuar el passat dissabte a la nit a la Pedrera de l’Elies, dins el programa Estiu a la Pedrera, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Roda de Berà.

L’entitat va voler innovar i va començar l’acte com si estiguessin fent un assaig per a un concert que, suposadament, tindria lloc més tard. El director, Jordi Solé, amb la complicitat de Meritxell Solé i d’Octavi Formatjer -aquest últim membre de la Coral- van teatralitzar l’assaig, arrancant més d’un somriure entre el nombrós públic assistent. Un cop fet el suposat assaig, i amb l’acompanyament d’Albert Recasens al piano, i dels músics Javi i Lluís, amb guitarra i bateria respectivament, va començar el concert de la Coral rodenca.

En primer lloc van cantar ‘La gavina’ de Marina Rosell, per seguir amb temes coneguts com ‘Que tinguem sort’ de Lluís Llach, ‘Boig per tu’ de Pep Sala, o ‘Hallelujah’ de Leonard Cohen. L’animat tema ‘Amics per sempre’ va posar punt final al concert coral.

Entre el públic, hi van assistir l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i les regidores Teresa Ferré i Rosana Dorantes. En acabar es va oferir una copa de cava Adernats, per gentilesa del celler.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.