El passat cap de setmana, la Platja Costa Daurada de Roda de Berà va acollir una nova edició dels campionats de Vòlei Platja SvaTour. Un total de 122 parelles de diferents nacionalitats repartides en categories amateur i Pro van disputar-se la 6a prova del circuit.

Dissabte van tenir lloc les competicions femenina i masculina. La categoria femenina va comptar amb la presència de 17 parelles. El duet Tizziani-Sliwinska es va imposar a la final a Mukhametova-Antequera; el pòdium el va completar Castells-Huesa. La categoria masculina va comptar amb 37 parelles, 18 pros i 19 amateurs. La final va ser disputadíssima on, finalment, Raksany-Monroy van guanyar a Tersa-Aliseda per un ajustat 21-19. En la tercera posició van quedar Aromir-López.

Diumenge es va jugar la categoria mixta amb la presència de 67 parelles, 36 pros i 31 amateurs. Els favorits Aparicio-Cots es van endur la final contra Tizziani-Geminiano; en tercer lloc van quedar Terra-Bel.

Totes les categories van comptar amb un nivell alt i molta participació, i les fases eliminatòries es van viure amb expectació. De nou, el millor vòlei platja va tornar a la platja rodenca.

El lliurement dels trofeus als guanyadors i guanyadores va ser a càrrec de l'alcalde, Pere Virgili, el regidor Gerard Solé, i el representant d'SvaTour Jordi Muñiz.

Pots trobar més imatges a la galeria del facebook d'SvaTour.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta