canlenfrdeitrues

Notícies

Ahir al matí es va fer l’acte oficial d’hissada de banderes blaves a les platges Llarga i Costa Daurada de Roda de Berà. La bandera blava és un distintiu de qualitat reconegut internacionalment que atorga de forma anual la fundació europea d’Educació Ambiental a les platges i ports que compleixen uns estrictes requisits.

L’acte va comptar amb l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili; els regidors Teresa Ferré, Manel González, Frederic Royuela i Toni Bernal; el tècnic de Medi Ambient, Jaume Soler; el sotsinspector en cap, Joan Pie; el sergent sotscap Antonio Gómez; i Juan Pie i Aitor Anguita, de la Creu Roja, entre d’altres.

L’alcalde, Pere Virgili, va explicar que la bandera blava ‘és un segell de qualitat molt reconegut pels usuaris de les platges, i que, entre atres, implica que la qualitat de l’aigua sigui excel·lent, com és el cas de les quatre platges de Roda, que se sotmeten periòdicament a anàlisis de l’aigua les quals confirmen la seva qualitat òptima per al bany’.

El distintiu valora i premia l’educació ambiental i la informació, la gestió ambiental, la seguretat i els serveis.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.