El passat dissabte 13 de juliol més de dues-centes persones van assistir a la Pedrera de l’Elies, on se celebra el programa ‘Estiu a la Pedrera’, per escoltar a Petit Comité amb el seu concert ‘A l’entorn d’Aretha Franklin’, en homenatge i tribut a la recentment desapareguda cantant americana.

Petit Comité és un grup vendrellenc de recent creació, format per Eva Cabanes, a la veu; Albert Recasens, al piano; Òscar Nieza, a la guitarra; David Ibarz, al baix i Joan Anton Romagosa, a la bateria. La formació ofereix diferents concerts temàtics, com peces dels Beatles o de música pop.

Entre les cançons, no va faltar la mítica ‘Respect’, però a més a més de temes de Franklin, Petit Comité també va interpretar altres cançons de dones que han estat influenciades per ella, com Amy Winehouse, Adele o Beyoncé. Després de sonar la darrera cançó, el públic assistent -molt entusiasmat- va aclamar un bis, i van interpretar la reconeguda ‘Think’, animant a més d’una persona a ballar.

En finalitzar, es va servir un tast de vi blanc Look dels Cellers Avgvstvs Forvm, un dels col·laboradors de l’Estiu a la Pedrera.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta