canlenfrdeitrues

Notícies

Aquest diumenge s’ha celebrat en més de 600 piscines d’arreu de Catalunya la jornada solidària ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través del Punt d’Informació Juvenil, hi ha participat un any més cedint les instal·lacions i fent l’aportació de tots els diners recaptats mitjançant la venda d’entrades a la piscina municipal a la FEM.

S’han aconseguit recaptar 670,56 euros. D’aquests, poc més de 68 pertanyen a donatius, 279 són de la venda de productes del Mulla’t com samarretes, tovalloles, bosses, ampolles i barrets, i 323,20 euros provenen de la venda d’entrades a la piscina, on hi van accedir durant la jornada un total de 101 persones.

45 persones van nedar metres per l’esclerosi, arribant a assolir 25.575 metres entre tots. La nedadora que va fer més metres va ser Andrea Macho, qui en va nedar 4.300. A les 12 del migdia va tenir lloc el salt conjunt, amb la participació de 37 persones. Entre elles, els regidors Manel González, Gerard Solé i Albert Martín. Tot i que no van fer el salt, també hi van assistir l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i les regidores Teresa Ferré, Rosana Dorantes i Eva M. Giménez.

La jornada va ser possible gràcies als 10 voluntaris i voluntàries que van estar presents durant tot el dia a la piscina municipal pel ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.