Aquest diumenge s’ha celebrat en més de 600 piscines d’arreu de Catalunya la jornada solidària ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través del Punt d’Informació Juvenil, hi ha participat un any més cedint les instal·lacions i fent l’aportació de tots els diners recaptats mitjançant la venda d’entrades a la piscina municipal a la FEM.

S’han aconseguit recaptar 670,56 euros. D’aquests, poc més de 68 pertanyen a donatius, 279 són de la venda de productes del Mulla’t com samarretes, tovalloles, bosses, ampolles i barrets, i 323,20 euros provenen de la venda d’entrades a la piscina, on hi van accedir durant la jornada un total de 101 persones.

45 persones van nedar metres per l’esclerosi, arribant a assolir 25.575 metres entre tots. La nedadora que va fer més metres va ser Andrea Macho, qui en va nedar 4.300. A les 12 del migdia va tenir lloc el salt conjunt, amb la participació de 37 persones. Entre elles, els regidors Manel González, Gerard Solé i Albert Martín. Tot i que no van fer el salt, també hi van assistir l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i les regidores Teresa Ferré, Rosana Dorantes i Eva M. Giménez.

La jornada va ser possible gràcies als 10 voluntaris i voluntàries que van estar presents durant tot el dia a la piscina municipal pel ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta