El calendari s'iniciarà al mes de febrer i s'allargarà fins el juny, amb un total de 9 cursos i 244 hores de formació.

Estan subvencionats en la seva totalitat pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i seran impartits per Femarec, a l'Escola d'Adults i a l'Hotel d'Entitats en horari de vespre.

L'Ajuntament de Roda de Berà, en col·laboració amb Femarec, inicia un nou projecte de cursos de formació continuada, amb l'objectiu de fomentar la formació i l'ocupació. L'oferta formativa, subvencionada pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya, s'iniciarà al mes de febrer i s'allargarà durant cinc mesos, fins al juny. El calendari planificat està format per un total de 9 cursos i 244 hores de formació, distribuïts en quatre grans blocs temàtics.

La formació està adreçada prioritàriament a treballadors en actiu i autònoms, tot i que quatre dels cursos que s'ofereixen també podran ser cursats per persones desocupades. La finalitat de les accions formatives és la de millorar la qualificació professional dels treballadors i alhora contribuir al manteniment de la seva ocupabilitat. Tenint en compte la disponibilitat de les persones que actualment es troben en actiu, els cursos s'impartiran durant el vespre, a l'Escola d'Adults i a l'Hotel d'Entitats.

El primer bloc formatiu serà el de seguretat i salut, per al qual s'han seleccionat dos cursos, un de prevenció de riscos laborals, de 30 hores, i un de manipulador de productes fitosanitaris, nivell bàsic, de 25 hores de durada.

Durant els mesos de març i abril es duran a terme les formacions sobre sanitat, un de cures auxiliars en geriatria (20 hores), un curs sobre la comunicació entre el professional sanitari i el malalt i la família (24 hores); atenció centrada en la persona (20 hores); i un curs de serveis assistencials a persones amb dependència (30 hores). En el cas d'aquests dos últims es podran inscriure persones desocupades.

Pel que fa al tercer bloc temàtic de formació, comunicació 2.0, el qual es cursarà durant el mes de maig, s'ha seleccionat el curs sobre comerç electrònic i botiga virtual, de 45 hores.

Finalment, durant el mes de juny, es duran a terme les dues últimes accions formatives entorn a les habilitats interpersonals i directives, el primer sobre habilitats de comunicació (30 hores), i, per últim, un curs de gestió de l'estrès (20 hores). Ambdós podran ser cursats per persones en atur.

El període de matriculació ja és obert i s'allargarà fins el 26 de gener. Caldrà dirigir-se a l'Escola d'Adults, de dilluns a dijous, de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores. La documentació necessària en el cas dels treballadors en actiu serà la capçalera de la nòmina o bé el rebut conforme s'està al dia de la quota d'autònoms. Les persones desocupades només hauran de presentar el Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO), i en ambdós casos una fotocòpia del DNI. Perquè una formació es dugui a terme caldrà un mínim de dotze persones inscrites.

Fes clic per descarregar en .pdf el formulari d'inscripció.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta