El passat diumenge, 21 de juliol, el Camp de Futbol Municipal va acollir la tretzena edició de la jornada esportiva solidària ‘Futbol contra el càncer’, organitzada per l’Associació Juvenil Roda Jove, la Penya Blaugrana, el Club Atlètic Roda de Berà, el Punt d’Informació Juvenil i l’Ajuntament de Roda de Berà.

A les 6 de la tarda es va donar inici al partit infantil, adreçat a menors de 13 anys, i a les 7 de la tarda va ser el torn dels adults, amb la participació de 4 equips –d’entre 10 i 12 persones cadascun- els quals van fer diversos partits entre ells. En acabar ambdós partits es va fer el xut des del mig del camp i, en el cas de marcar gol a la porteria, el participant s’enduia una pilota del Barça de regal. En el cas dels adults, per afegir una mica de dificultat, la pilota no podia votar abans d’entrar a la xarxa.

En total es va aconseguir recaptar 1.088,17 euros nets que s’han lliurat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Es podia col·laborar amb l’entrada al camp, que tenia un preu de 3 euros, comprant la samarreta de ‘Futbol contra el càncer’ enguany de color lila i a un preu de 7 euros, i/o fent donatius. Entre totes les entrades es va fer una rifa i es van lliurar diferents regals.

Durant la jornada també hi va haver l’activitat de pintacares, amb la participació de nombrosos nens i nens. A la jornada hi va assistir l’alcalde, Pere Virgili, així com nombrosos regidors i regidores de l’equip de Govern i de l’oposició.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta