El passat dissabte, 20 de juliol, la Policia Local de Roda de Berà va rebre un avís d'una ciutadana la qual comunicava la sostracció de l'interior del seu vehicle d’una bossa de mà que contenia documentació i targes de crèdit. La denunciant va comprovar que s’havien realitza diversos moviments amb les targes en dos establiments del municipi. Amb aquesta informació, i amb la descripció que van fer els propietaris dels establiments, la Policia Local va iniciar la recerca, donant com a resultat la identificació del presumpte autor dels fets. Realitzades les diligències de la sostracció i identificació del presumpte autor, van estar trameses al Jutjat de Guàrdia del Vendrell.

Diumenge dia 21 de juliol, cap a la una de la tarda, la policia rodenca va detenir a F.J.E, de 59 anys i veí de Coma-ruga, per un presumpte delicte de furt en un establiment del municipi. Presumptament, el dia anterior havia sostret un robot de piscina valorat en més de 1.000 € de l'interior d’un establiment. El presumpte autor va ser reconegut pel personal de seguretat del comerç mitjançant les càmeres de vigilància i, un cop identificat, van posar-ho en coneixement de la policia, la qual va procedir a la detenció i pràctica de les diligències pel posterior trasllat d'aquestes i del detingut al Cos de Mossos d'Esquadra i al Jutjat de Guàrdia del Vendrell.

El mateix diumenge, cap a les 9 del vespre, es va rebre un avís del centre d'emergències 112 mitjançant el qual comunicaven que s'havia produït una agressió al Roc de Sant Gaietà. Una dotació de la Policia Local va acudir al lloc dels fets i, un cop atesa la persona agredida i traslladada pels serveis d'urgència al centre d'atenció primària de Torredembarra, va identificar el presumpte autor de les lesions. Posteriorment, es van instruir diligències al Jutjat de Guàrdia del Vendrell per un presumpte delicte lleu de lesions.v

Més tard, a dos quarts d’onze de la nit, es va rebre un avís del 112 comunicant que hi havia un menor de 15 anys que la tarda anterior havia presentat una denúncia a la Comissaria del Cos de Mossos d'Esquadra del Vendrell per un presumpte delicte d'abús sexual contra un home i que en aquell moment el tenia localitzat a la terrassa d'un bar. La Policia va acudir i va identificar el presumpte autor. Un cop comprovada la veracitat dels fets es va procedir a la detenció d’un ciutadà de 45 anys, veí de Roda de Berà. Un cop realitzades les primeres diligències policials, es va traslladar el detingut a les dependències del Cos de Mossos d'Esquadra del Vendrell.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta