En l’operatiu policial conjunt van participar els Mossos d’Esquadra, Policia Local, Guardia Civil, Cuerpo Nacional de Policia juntament amb inspecció de treball.

Es van intervenir aproximadament uns 2.400 articles falsificats de diferents marques.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona juntament amb agents de la Policia Local de Roda de Berà, agents de la Guardia Civil i del Cuerpo Nacional de Policia van portar a terme el passat 18 de juliol al vespre un operatiu conjunt amb inspecció de treball en un mercadet d’artesans situat al Passeig Marítim de Roda de Berà (Tarragonès).

Aquest dispositiu que es realitza de forma coordinada durant l’estiu té com a finalitats, per una banda evitar la comissió de delictes contra la propietat intel·lectual i industrial i, per altra banda, denunciar les infraccions relatives a ciutadans que es trobin en situació irregular.

El resultat d’aquest operatiu conjunt va ser la intervenció d’uns 2.400 articles de diferents marques entre els quals hi havia samarretes, polos, roba interior, ulleres de sol i bosses de mà. Els productes falsificats, que constitueixen un delicte contra la propietat industrial, es van localitzar en set parades diferents.

Pel que fa a l’ aplicació de la Llei d’estrangeria, el Cuerpo Nacional de Policia va detenir tres persones que es trobaven en situació irregular.

Els responsables de les set parades on es venien els productes falsificats van quedar investigats en diligències policials.

Font: Mossos d’Esquadra

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta