Del 24 de juliol a l’1 d’octubre és obert el període de presentació de sol·licituds per a participar en el projecte de contractació laboral en pràctiques de persones joves amb formació, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil. L’objectiu és fomentar la seva incorporació al mercat laboral, mitjançant contractes en pràctiques per treballar en entitats locals i socials d’arreu del territori.

Garantia Juvenil ofereix en aquesta convocatòria gairebé 1.200 contractes per a persones joves amb titulació universitària, o de cicles formatius, o bé que han obtingut un certificat de professionalitat. No hi podran participar els joves que ho hagin fet en les de l’any 2017 i 2018.

Cal tenir entre 16 i 30 anys, nacionalitat espanyola o ser ciutadà de la Unió o dels Estats que formen part de l’acord sobre l’espai Econòmic Europeu o bé, estrangers titulars d’una autorització per a residir en territori espanyol que habiliti per treballar i estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya.

Un cop resolta la convocatòria, a través de les oficines del SOC s’informarà als interessats que compleixin els requisits sobre les places ofertades. El procés de selecció està previst per a l’últim trimestre d’enguany.

Les sol·licituds s’han de presentar a través del portal Canal Empresa, o de l’apartat Tràmits de la Generalitat de Catalunya. També s’ofereix un servei d’atenció al PIJ els dies 30 de juliol, 3 i 17 de setembre i 30 d’octubre, de 9:30 a 13:30 hores, cal demanar cita prèvia i portar el DNI.

garantiajuvenil.gencat.cat/ca/inici

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta