Notícies

Els vehicles, del model Nissan Qashqai, substitueixen amb un nou contracte de rènting als dos Seat Altea XL.

Nous cotxes patrulla de la Policia Local

Aquest matí la Policia Local de Roda de Berà ha presentat els dos nous vehicles que a partir d'avui patrullaran els carrers del municipi. Els cotxes, del model Nissan Qashqai tot camí, han estat adquirits mitjançant un nou contracte de rènting que substitueix l'anterior, ja exhaurit, i que es va formalitzar fa ara quatre anys per a l'adquisició de dos Seat Altea XL Ecomotive.

Han estat presentats per l'alcalde, Pere Virgili, i el cap de la Policia Local, Joan Pie, acompanyats pel sergent Antonio Gómez i l'agent Marco Antonio Porras, davant la nova comissaria de la Policia Local, estrenada a finals del passat mes de desembre.

El Consistori ha formalitzat l'operació en modalitat de rènting amb el sistema que la central de compres de l'Associació Catalana de Municipis posa a l'abast dels ajuntaments, el qual suposa un estalvi per a les arques municipals i l'agilització en els tràmits.

Els vehicles han estats adaptats dotant-los de mampares de seguretat, seients especials per als detinguts, l'equip bàsic policial, cinturons de seguretat posteriors elèctrics adaptats per evitar possibles agressions i una bola de remolc. Estan equipats amb un alcoholímetre, un etilòmetre, un drogotest, un sonòmetre i un lector de xips per animals de companyia.

Actualment el parc mòbil de la Policia Local rodenca està format per dos cotxes patrulla, una furgoneta d'atestats -presentada al març de 2016-, dues motocicletes, un quad, un vehicle camuflat i un vehicle grua.

Nous cotxes patrulla de la Policia Local
Nous cotxes patrulla de la Policia Local

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.