Una de les activitats amb més demanda, i que desperta més curiositat entre els joves inscrits al Campus d’Estiu, és el tir amb arc. A Roda de Berà es practica aquesta disciplina cada dia durant el campus, organitzat per la regidoria de Joventut.

La Festa de l’Arqueria, que ja ha arribat a la setzena edició, s’ha celebrat sota l’atenta mirada i els consells dels membres de l’Associació Toxophílica de Catalunya, José Bandeira i Toni Mora.

Cada any compta amb més participants, i enguany han estat gairebé 90 arquers i arqueres, amb edats compreses entre els 9 i els 14 anys, els que s’han disputat els premis. La competició, celebrada al camp de tir de la zona esportiva Eixample, consisteix en disparar 5 fletxes a una distància de 10 metres i encertar a la diana mirant de fer el màxim de punts. Amb la suma dels punts obtinguts es va ordenant la classificació.

S’han repartit un total de 6 premis als millors classificats, que han sigut Adrián Lancharro, Àlex Simón, Genís Marco, David Belmonte, Carla Gabriel i Andrea Macho, els quals s’han endut un trofeu.

A més a més, s’han donat 3 premis per bon comportament a Aleth Tapioles, Ricard Rodríguez i Andrey Nakhimov, consistents en un rellotge. Tots els participants han rebut un diploma acreditatiu i una fletxa de record.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta