Notícies

La bústia de retorn, que era una demanda dels usuaris de la Biblioteca per poder retornar els documents en qualsevol moment del dia, s'ha posat oficialment en marxa aquest matí.

Un any després de la signatura del conveni de col·laboració per a la compra d'una furgoneta per a Serveis Socials, l'Obra Social "la Caixa" ha tornat a col•laborar amb l'Ajuntament.

Bústia de retorn

La Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca compta ja amb la seva bústia de retorn de documents 24 hores gràcies al conveni signat al desembre amb l'Obra Social “la Caixa”, ens que ha tornat a col·laborar amb l'Ajuntament, en aquesta ocasió amb la regidoria de Cultura, per tal de participar en la seva adquisició.

Davant la necessitat de la Biblioteca d'oferir un servei de retorn de llibres, pel·lícules o música les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, una antiga demanda dels usuaris del servei, l'Obra Social “la Caixa” es va comprometre a fer una aportació de 1.800 euros per a la compra d'una bústia de retorn, la qual està ubicada a l'entrada de la Biblioteca, a la plaça de la Sardana.

La signatura del document va tenir lloc a l'Ajuntament l'1 de desembre amb la presència de Pere Virgili, en representació de l'Ajuntament, i d'Alexis Gómez, director d'Institucions de CaixaBank a Tarragona, en representació de l'Obra Social “la Caixa”. Va comptar també amb l'assistència de Teresa Ferré, regidora de Cultura; i de Josep M. Crespo, director de l'oficina de Roda de Berà de CaixaBank. La posada en marxa oficial de la bústia de retorn ha comptat aquest matí amb la presència de tots ells, acompanyats per les treballadores de la Biblioteca Municipal.

La missió de la Fundació Bancària “la Caixa” és contribuir al progrés de les persones i de la societat, amb especial incidència en els col·lectius més vulnerables, ja sigui a través de programes propis, aliances estratègiques o col·laboracions amb tercers, com en aquest cas.

Bústia de retorn

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.