El passat dissabte, 3 d’agost, la Zona esportiva municipal "Eixample" va acollir la 3a Festa de l'Esport, on es van poder practicar de forma gratuïta diverses activitats esportives.

Organitzada pel departament d'Esports de l'Ajuntament de Roda de Berà, va comptar amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi i de Fran Osuna, qui també va dirigir les classes de pàdel.

La iniciativa te nia l'objectiu de fomentar l’esport i donar a conèixer l'àmplia oferta existent a Roda de Berà, tan a través de l'Ajuntament com dels clubs esportius locals.

Des de les 10 del matí i fins a les 8 de la tarda es va poder practicar pàdel, tennis, ping pong i bàsquet i, a la pista de tir, l'associació Toxophílica de Catalunya donava la possibilitat de practicar el tir amb arc. A les 11 es va obrir l'hora del bany a la piscina amb activitats com la natació i el waterpolo.

Durant el matí, el Club Atlètic Roda de Barà i va organitzar activitats de futbol, i el Club Tennis Barà va oferir classes obertes de tennis. Al migdia es va fer una petita aturada i es va reprendre l'activitat amb una classe d'aquagym i una classe magistral de zumba a càrrec de Maria Paura.

La jornada va comptar amb la participació de més de 250 persones, tractant-se d’una activitat familiar que va acollir des de petits fins a adults. Hi van assistir l’alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, la regidora Teresa Ferré i el regidor Gerard Solé, qui també va practicar esport.

Totes les activitats disposaven de l'assessorament o la direcció d'un monitor o monitora. Totes aquelles persones que van practicar un mínim de tres esports van rebre també una samarreta commemorativa de la jornada.

A les 8 de la tarda va finalitzar amb èxit la 3a Festa de l’Esport amb un pica pica per a tots els assistents.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta