L’Ajuntament de Roda de Berà, representat per l’alcalde Pere Virgili, ha signat un conveni amb l’Obra Social “la Caixa”, representada per Alexis Gómez, director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona. La formalització ha comptat amb la presència de la regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, i del sotsdirector de l’oficina de Roda de Berà de CaixaBank, Òscar Garcia.

La donació que fa l’Obra Social “la Caixa” és de 2.500 euros, i anirà destinada a sufragar part de les despeses de les activitats esportives que realitzin –durant el curs 2019/20- els infants de famílies de Roda de Berà amb recursos econòmics limitats. L’objectiu és fomentar l’esport entre els infants i joves rodencs.

Segons la regidoria d’Acció Social es podran beneficiar 15 famílies i s’atorgarà un import màxim de 166 € per unitat familiar. Les persones interessades ja poden fer la inscripció a les dependències de Serveis Socials, en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres. Un cop es facin públiques les bases, s’avisarà a totes les persones inscrites per tal que puguin aportar tota la documentació necessària per sol·licitar la subvenció.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta