La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Roda de Berà, encapçalada per Manel González, ha instal·lat una sèrie de ressalts a l’avinguda de l’Avenc i a l’avinguda del Sol.

La mesura s’ha pres a partir de la petició d’alguns veïns de les zones afectades, que havien comunicat que els vehicles hi passaven a una velocitat excessiva, i cal recordar que la velocitat permesa per circular en aquesta via és de 40 quilòmetres per hora.

Arran d’aquesta sol·licitud, es van realitzar diferents mesuraments de velocitat i, un cop obtingudes les dades, la Policia Local va aconsellar la instal·lació dels ressalts. De moment, se n’han instal·lat 4 a l’avinguda del Sol i 1 a l’avinguda de l’Avenc. No obstant això, hi ha previsió d’instal·lar-ne de nous en aquells trams o vies on sigui necessari.

Els ressalts instal·lats són de llarga durabilitat, no causen molèsties sonores als veïns i, alhora, són respectuosos amb els vehicles. L’objectiu de la mesura és reduir l’excés de velocitat en vies urbanes i augmentar la seguretat de vianants i conductors.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta