canlenfrdeitrues

Notícies

El passat diumenge 11 d’agost, a la tarda, la violoncel·lista Svetlana Tovstukha va oferir un concert de música clàssica a l’exterior de la Capella Mas Carreras. L’acte va aplegar més de cent persones, i va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Pere Virgili, i la regidora de Cultura, Teresa Ferré.

Tovstukha és llicenciada en violoncel pel Conservatori Superior de música de Kazán, i ha desenvolupat una gran activitat concertística arreu d’Europa en prestigiosos festivals de música. Ha guanyat diversos premis nacionals i internacionals de gran prestigi.

Aprofitant la bellesa i la bona sonorització de la capella, decorada per l’artista i arquitecte Josep Maria Jujol, l’Svetlana va demanar interpretar i gravar en vídeo un parell de peces.

Aprofitant l’avinentesa, Pere Virgili Gatell, director del Museu de la Ràdio i gran coneixedor de l’obra de Jujol, va fer una breu explicació de la història de la construcció de la Capella de Mas Carreras als nombrosos assistents interessats.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.