Del 6 a l'11 d'agost, va tenir lloc a la Zona Esportiva Municipal Eixample, un torneig de pàdel que va organitzar el departament d'esports de l'Ajuntament de Roda de Berà i que va comptar amb una gran participació.

Des de dimarts i fins dissabte van competir les modalitats d'adults masculí i femení. En la categoria masculina hi van participar 32 parelles que es van repartir en dos quadres segons el nivell. En la categoria femenina, 10 van ser les parelles participants que van ser repartides en dos grups.

Diumenge, de 8:30 a 10:00, va tenir lloc un torneig infantil per a nens i nenes des dels 4 i fins als 14 anys. Hi van participar 11 parelles i tots van rebre una medalla d'obsequi i un gelat.

A continuació, es van disputar les finals de les categories d'adults. En el quadre principal masculí del grup de primera, la parella formada per Marc Argemí i Albert Contreras van proclamar-se campions imposant-se a la final a Fernan Cidoncha i Edu Caballero. En el grup de segona masculí, els campions van ser Joel Osuna i Antonio Lopera. En la categoria femenina, Iris Martorell i Mireia van ser les guanyadores del torneig.

En finalitzar, Gerard Solé, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Roda de Berà, va repartir els premis per als guanyadors i subcampions de cada categoria.

Tots els participants van rebre una hora de pista de pàdel gratuïta a la Zona Esportiva Municipal "Eixample" i l'empresa l'Hort d'en Pepito va fer la donació de fruita.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta