canlenfrdeitrues

Notícies

Durant el mes d’agost, l’Ajuntament de Roda de Berà s’està trobant amb seriosos problemes d’incivisme derivats d’un mal ús dels contenidors de poda. En aquests contenidors s’hi pot llençar únicament restes de poda, en cap cas matalassos, plàstics o altres tipus de residus.

Utilitzar de forma incívica els contenidors de poda afegeix dificultat en la gestió, ja que l’empresa que realitza el buidat i transport de la poda no pot fer la recollida, el que implica contractar serveis extres per buidar i transportar aquests residus a la planta de tractament de residus variats. Això suposa conseqüències ambientals i econòmiques que ens perjudiquen a tots.

Es prega a la ciutadania que es faci un ús responsable dels contenidors. Els voluminosos s’han de portar a la deixalleria i, en el cas de ser del barri de l’Eixample, recordem que hi ha un servei gratuït de recollida per part de l’Ajuntament i que, gradualment, s’anirà ampliant a tots els barris del terme municipal.

A la via pública existeixen contenidors per a tot tipus de residus: rebuig, orgànica, plàstic, paper/cartró i vidre.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.