El passat dissabte 31 d'agost, va finalitzar la programació d'Estiu a la Pedrera 2019 amb la projecció de "Solo in Papua", una producció que va ser seleccionada dins la Selecció Oficial del FIC-CAT 2019. El documental de Rai Puig, va ser presentat pel director del Festival, Antonio Barrero i va comptar amb un gran nombre d'espectadors. En finalitzar la projecció, va tenir lloc un tast de cava Jané Ventura per tots els assistents.

Des del 28 de juny i fins al 31 d'agost, la Pedrera de l'Elies ha acollit concerts, espectacles i projeccions que han omplert la graderia i la zona de cadires de platea, més propera a l'escenari, setmana rere setmana.

Les projeccions de Liceu a la Fresca i "Solo in Papua", els alumnes de Músics-Escola de música de Roda de Berà i El Vendrell, la Coral Verge de Berà, l'espectacle de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i la música de Joan Reig i els grups Petit Comité, The Only Beatles, Julivert i Dijous Paella; han completat una programació d'allò més variada que ha aconseguit acollir un gran nombre de públic.

Estiu a la Pedrera, s'ha consolidat com un dels atractius de l'estiu de Roda de Berà que continuarà apropant la cultura, la música i els espectacles en les pròximes edicions.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta