Com cada mes de setembre, després de les vacances d'estiu es reprenen les rutines, el curs escolar i les activitats extraescolars. A Roda de Berà, l'Ajuntament i les diferents entitats esportives municipals, han preparat l'oferta esportiva per a infants i joves que començarà entre aquest mes i octubre i s'allargarà fins al juny.

Els joves rodencs poden practicar multiesports, futbol, futbol sala, patinatge artístic, judo, tennis, pàdel, hip hop... Seguidament, fem un recull del ventall de propostes esportives que podem trobar aquest curs 2019/20 a Roda de Berà:

Multiesports

Com cada curs, el departament d'esports de l'Ajuntament de Roda de Berà, oferirà el servei extraescolar d'Escoles esportives on es practiquen diferents esports perquè els infants descobreixin quin és el que més els agrada. El servei està adreçat a nens i nenes que cursen des de 1r fins a 6è de primària i es realitza al pati de les escoles Salvador Espriu i El Cucurull. Les inscripcions s'obriran el 16 de setembre i es podran realitzar al mateix Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Club Atlètic Roda de Berà

S'ofereix la pràctica del futbol 7 per a nens i nenes des dels 4 fins als 9 anys i futbol 11 des dels 10 fins als 18 anys. Els entrenaments es realitzen al camp de futbol municipal, de dilluns a divendres a partir de dos quarts de 6 de la tarda, i els partits els caps de setmana. Es pot demanar més informació a les oficines del club al mateix camp de futbol.

Club de Futbol Sala

Pràctica del futbol sala per a nens i nenes des dels 4 anys i fins a sénior. Els entrenaments es realitzen els dilluns i dimecres al Poliesportiu Municipal, a partir de les 5 de la tarda i i els partits els caps de setmana. Per a més informació, cal adreçar-se al mateix Poliesportiu, els dies d'entrenament.

Club Patí de Roda de Berà

Aprenentatge i pràctica del patinatge artístic per a nens i nenes a partir dels 3 anys. Es realitza al Poliesportiu Municipal els dimarts, dijous i divendres a partir de les 5 de la tarda i els dissabtes, de les 9 del matí. En aquest horari podeu trobar a les monitores al Poliesportiu per demanar més informació.

Club de Judo Dojo Roda

On es realitza la pràctica de psicojudo per a infants d'entre els 4 i els 5 anys, i judo per a grups en tres grups diferents: dels 6 als 10 anys, dels 11 als 14 i per a majors de 14. Les activitats es realitzen a les instal·lacions de Club Dojo Roda, al costat del Punt d'Informació Juvenil (Av. de l'Avenc, 16), els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 5 de la tarda. El mes de setembre s'ofereixen dues classes gratuïtes per provar l'activitat.

Club Tennis Barà

Ofereix classes de Minitennis per a infants d'entre els 4 i els 8 anys, d'iniciació o perfeccionament de tennis a partir dels 9 i fins els 17 anys i de pàdel. Ambdós esports es practiquen a les instal·lacions del Club Tennis Barà (av. Reina Fabiola, 49). Podeu trobar més informació al web www.clubtennisbara.com o al mateix club de dilluns a divendres en horari de tarda, els dissabtes tot el dia o els diumenges al matí.

Thalassa Fitness

Entre la oferta esportiva del centre Thalassa Fitness s'hi troben classes de Fitness Kids per a infants els dimarts i dijous a partir de les 6 de la tarda, i Hip Hop, Dansa Jazz i Latinos/Top Family a partir dels 3 anys a càrrec de l'estudi de dansa i arts escèniques l'Aulatres. Les instal·lacions del Thalassa Fitness estan situades al c. Joan Carles I, núm. 7 on també hi podeu demanar més informació en horari de dilluns a divendres 9:15 a 13 i de 15:15 a 19:30h i els dissabtes de 9:30 a 13:30h.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta