Ahir dilluns, dia 16 de setembre, la Policia Local de Roda de Berà va rebre una trucada telefònica del 112 demanant ajuda per a una possible agressió física a una dona.

Efectius de la Policia rodenca es van desplaçar al lloc dels fets i, després de parlar amb la dona, van procedir a la detenció d’un home de 29 anys, de nacionalitat ucraïnesa i resident en un càmping del nostre municipi per maltractaments en l’àmbit de la llar, concretament a la seva parella. La Policia va acompanyar a la dona a un centre mèdic i, posteriorment, la víctima va interposar una denúncia.

El presumpte agressor va ser traslladat a la caserna dels Mossos d’Esquadra per ser posat a disposició del jutjat corresponent.

Detingut per estafa i falsificació de documents

D’altra banda, el passat diumenge 15 de setembre, la Policia Local va detenir un home de 49 anys, d’origen peruà, sobre el qual hi havia dues ordres de recerca i detenció emeses per un jutjat de Tarragona i un de La Coruña.

Les causes dels requeriments eren delicte d’estafa i falsificació de documents privats. Feta la lectura de drets, el detingut va ser lliurat al cos de Mossos d’Esquadra per ser traslladat al jutjat corresponent.

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta