Caminada Saludable

Un any més, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Roda de Berà s’ha sumat a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

Dissabte, tot i la previsió de pluja, unes 25 persones –sobretot infants i adolescents- es van trobar a la plaça de la Sardana a les 9 del matí disposades a participar en la Caminada Saludable, una caminada pel terme a través d’una ruta elaborada per Ricard Benimeli, arxiver municipal i gran coneixedor dels camins muntanyosos de Roda. En previsió que empitjorés el temps, ja que a la sortida queien quatre gotes, es va decidir modificar la ruta prevista, anant fins el Pujol de la Morella, on van esmorzar, i després fins el Pi Solitari, des d’on van tornar cap al nucli urbà. En total, la sortida va tenir una durada aproximada de 3 hores.

Pedalada Popular

Diumenge, 101 persones van participar en la 8a edició de la Pedalada Popular, fent un recorregut d’uns 12 quilòmetres pel terme municipal de Roda de Berà.

Els i les ciclistes es van concentrar a quarts de deu del matí a la plaça de l’Ajuntament, on els hi van lliurar els dorsals, la matrícula i aigua. Una hora més tard va començar la pedalada, arribant fins el Francaset i tornant pel camí de Sant Salvador fins a la plaça de l’Ajuntament altre cop, on van esmorzar tots plegats.

La pedalada va ser organitzada per Nando Pérez, del departament d’Esports, amb la col·laboració de l’àrea de Medi Ambient. El regidor d’Esports, Gerard Solé, va donar la benvinguda als assistents, tot agraint la seva participació.

Les persones que van participar en qualsevol de les dues activitats de la Setmana de la Mobilitat van ser obsequiats amb una samarreta commemorativa, feta expressament per a l’ocasió.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta