La Policia Local de Roda de Berà durà a terme del 30 de setembre al 6 d’octubre una nova campanya de control i vigilància, enfocada a conscienciar conductors i acompanyants sobre l’ús correcte dels dispositius de seguretat passiva com el cinturó, els sistemes de retenció infantil (SRI) i el casc.

L’ús de sistemes de seguretat passiva pot salvar la vida. En el cas de ciclomotors i motocicletes es recorda que el casc ha d’estar homologat i s’ha de portar ben cordat. En el cas d’automòbils, l’ús del cinturó redueix el risc de mortalitat en un 75%. Els sistemes de retenció infantil són obligatoris en menors amb una altura igual o inferior a 135 cm, i han d’ocupar els seients del darrere amb l’SRI adequat.

La campanya que s’engegarà és d’abast territorial català i s’emmarca dins les accions per combatre la indisciplina viària que fixa el Pla de Seguretat per a l’any 2019. Amb motiu de la campanya, agents de la Policia Local rodenca duran a terme diferents controls específics dins el municipi.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta