Notícies

El 21 de març se celebra el Dia Mundial de la Poesia i la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca ja s'ha posat en marxa per preparar aquesta jornada que ha organitzat amb gran èxit durant els últims anys.

Si l'any passat el poema escollit per la conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració de les diferents entitats d'arreu el territori, va ser “Preneu les roses” d'Olga Xirinacs, enguany l'obra escollida és “La Poesia” d'Antònia Vicenç. El poema ha estat traduït a una vintena de llengües diferents.

Per aquest motiu el servei fa una crida per aconseguir aplegar el màxim nombre de lectors, tant de l'esmentat poema com de textos escollits pels propis voluntaris. Es busquen persones que puguin llegir en alemany, anglès, àrab, armeni, estonià, euskera, francès, gallec, hebreu, hongarès, italià, kurd, mandarí, occità (aranès), quítxua, romanès, urdú o wòlof.

Per apuntar-s'hi cal adreçar-se a la Biblioteca o bé trucar al telèfon 977 80 99 42, abans del dijous 16 de març.

Dia Mundial de la Poesia

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.