canlenfrdeitrues

Notícies

La iniciativa del Col·legi de Periodistes i l'Obra Social “la Caixa” aproparà el periodisme als alumnes d'ESO i Batxillerat de 10 centres de la demarcació de Tarragona.

A l'Institut rodenc el taller es durà a terme el 28 de març.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'Obra Social “la Caixa”, a través del seu programa “eduCaixa” han posat en marxa la vuitena edició de la iniciativa “la premsa a les escoles”. El programa, que arribarà a una setantena de centres i prop de 3.500 alumnes de secundària de tota Catalunya, es durà a terme a l'Institut Roda de Berà el proper 28 de març.

A la demarcació de Tarragona hi participaran durant tot el mes de març 10 centres i se'n beneficiaran prop de 600 alumnes, amb l'objectiu de fomentar entre l'alumnat l'interès per l'actualitat, el coneixement dels mitjans de comunicació, promocionar el respecte al pluralisme informatiu i crear consciència del paper que exerceixen els mitjans en la nostra societat.

Els periodistes que hi participen en el projecte tenen una àmplia trajectòria professional dins de l'àmbit periodístic. Faran servir exemples i casos pràctics amb diferents materials, com projeccions de vídeos, portades històriques de diaris i notícies recents.

La valoració del programa per part dels alumnes, professors i periodistes ha estat en totes les edicions molt positiva. A la passada edició, la mitjana dels centres educatius que hi van participar van atorgar un notable alt a la iniciativa.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.