canlenfrdeitrues

Notícies

Dia Internacional de la Dona

Avui al migdia l'Ajuntament ha celebrat un acte per commemorar la jornada reivindicativa del Dia Internacional de la Dona. A les dotze, la plaça de l'Ajuntament ha acollit la lectura del manifest institucional emès per l'Institut Català de les Dones, a càrrec de Núria Pujol, secretària de l'associació de dones “Kom-tu” de Roda de Berà. Ha estat acompanyada per l'alcalde Pere Virgili, les regidores de la corporació Teresa Ferré, Cèlia Treserres, Laura Moya i Encarna Ramírez, els regidors Manel González, Josep Antoni Benedicto i Joan Enric Vidal, i per una multitud de treballadores i treballadors de l'Ajuntament, així com de veïns i veïnes.

Per continuar celebrant aquesta jornada l'associació de dones “Kom-tu” ha organitzat un dinar al Wok de Roda de Berà a partir de les dues de la tarda. Seguidament, baixaran caminant fins el Roc de Sant Gaietà, per commemorar també la “IX Setmana de la Igualtat: dones i esport”.

Dia Internacional de la Dona

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.