canlenfrdeitrues

Notícies

Durant la celebració de les festes patronals de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, el 4 i el 12 d’octubre respectivament, tenen lloc diverses felicitacions a membres dels propis cossos i, si s’escau, a membres d’altres cossos de seguretat. Les felicitacions venen donades per l’estreta col·laboració entre diferents forces de seguretat quan actuen en operatius conjunts dins el territori contra delictes de la propietat industrial, intel·lectual o qualsevol tipus de col·laboració entre Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil.

Dins el marc de la celebració de la festa patronal de la Policia Nacional, celebrada a Tarragona el passat 4 d’octubre, el sergent sotscap Antonio Gómez va ser distingit amb un nomenament.

I, d’altra banda, el passat 12 d’octubre, la Guàrdia Civil va celebrar la festivitat de la Mare de Deu del Pilar. En aquesta ocasió, els caporals Antonio Sánchez i Óscar Arjonilla van rebre una distinció.

El sotsinspector en cap de la Policia Local de Roda de Berà, Joan Pie, va assistir als actes.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.