Notícies

La formació va destinada a majors de 18 anys. Inclou 100 hores presencials, 25 hores virtuals, 25 més per a l'elaboració de la memòria i 160 hores de pràctiques.

Les inscripcions s'han posat en marxa avui i s'allargaran fins el 7 d'abril.

Els Punts d'Informació Juvenil de la zona TRAC –Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell-, en el marc del projecte Propera Parada, han organitzat un curs de monitors i monitores d'activitats de lleure infantil i juvenil, en col•laboració amb el Consell Comarcal del Tarragonès i amb el recolzament de la Direcció General de Joventut.

El curs, impartit per la Fundació Pere Tarrés, inclou 100 hores presencials, 25 hores virtuals, 25 hores corresponents a l'elaboració de la memòria i una etapa pràctica de 160 hores en un centre de lleure. La part presencial es durà a terme al Punt d'Informació Juvenil de Roda de Berà durant els mesos d'abril i maig, en horari de 9 a 14 hores i de 15.30 a 20.30 hores, i de 9 a 14 hores els diumenges, fins el 13 de maig.

El preu és de 205 euros i les places són limitades. Els destinataris, els joves majors de 18 anys, un cop superat el procés formatiu podran obtenir el carnet i el diploma oficial de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil.

Les inscripcions es poden formalitzar a qualsevol dels Punts d'Informació Juvenil de la zona TRAC fins el divendres 7 d'abril.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.