El plat fort serà el Passatge del Terror, que tindrà lloc a les 10 de la nit.

Roda de Berà celebrarà, per novè any consecutiu, la festa de Halloween, una tradició nord-americana cada cop més estesa i que conviu amb la nostra tradicional Castanyada. Les regidories d’Infància i Joventut, amb el Punt d’Informació Juvenil i l’Esplai Municipal Rodus, ja ho tenen tot enllestit per celebrar el proper dijous 31 d’octubre tota una sèrie d’activitats per a infants i per a adults. Els carrers de Roda de Berà s’ompliran, sobretot, de petits monstres, morts vivents, vampirs i de tot tipus de personatges terrorífics disposats a gaudir de la festivitat, ja que els infants amb les seves disfresses en seran els protagonistes.

A les cinc de la tarda està previst que comenci la terrorífica festa a la plaça de l’Ajuntament, on se servirà un berenar, es pintaran cares i hi haurà un espectacle infantil a càrrec de la companyia L’Invisible Titelles.

A quarts de set de la tarda, a la plaça de la Sardana, hi haurà jocs terrorífics amb sorpreses. Els infants més agosarats hauran de passar per un recorregut ple de caixes dins les quals hauran de posar-hi les mans i esbrinar què contenen. A canvi, seran obsequiats amb una bossa de llaminadures.

I a partir de les 10 de la nit arribarà el plat fort, l’exitós Passatge del Terror al Casal Municipal Les Monges, el qual presenta dues importants novetats: el canvi d’horari, ja que tindrà lloc a les 10 de la nit en comptes de fer-se per la tarda, i l’altra novetat és que serà a càrrec d’actors professionals de la companyia Funeral Cabaret. L’entrada serà gratuïta i no s’aconsella a menors de 12 anys. El Passatge romandrà obert fins les 12 de la nit.

L’any passat gairebé 500 persones van visitar el terrorífic passatge i aquest any s’espera arribar, com a mínim, al mateix nombre de visitants.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta