Dijous 31 d’octubre va tenir lloc la celebració de la tradicional Castanyada a Roda de Berà, la qual va conviure, un any més, amb la festivitat de Halloween.

La Llar d’Infants ‘Els Petitons’ va celebrar la Castanyada a primera hora de la tarda, amb la visita de dues castanyeres. Sota l’atenta mirada dels petits – caracteritzats amb un mocador al cap- i els seus familiars i amics, les Maries Castanyeres van repartir castanyes per a tothom al pati de la Llar d’Infants.

Les dues escoles del municipi, la Salvador Espriu i El Cucurull, també van celebrar la tradicional Castanyada amb els nens i nenes dels respectius centres docents, amb tot un seguit d’activitats relacionades amb la tardor.

A partir de quarts de sis de la tarda, els infants –molts d’ells disfressats de dràcules, bruixes, morts vivents o monstres- es van trobar a la plaça de la Sardana on els esperava un divertit espectacle a càrrec de l’Invisible Titelles, es pintaven cares i es convidava a un berenar terrorífic. Després, es van desplaçar fins la plaça de la Sardana per jugar al fastigós joc de les caixes, on els nens i nenes van ser obsequiats amb llaminadures.

A les 10 de la nit va obrir portes el Passatge del Terror al Casal Municipal Les Monges, on centenars de persones van haver de fer cua per poder accedir-hi. El Casal es va decorar terroríficament i es va omplir amb un total de 18 actors disfressats -tan professionals com voluntaris i voluntàries- per tal d’espantar als més de 400 agosarats que van decidir endinsar-se en el terrorífic passatge. L’activitat va tancar portes passades les 12 de la nit.

Per la seva banda, a Llar de Jubilats va celebrar la festivitat de Halloween amb una participativa festa de disfresses, ball, panellets, castanyes i moscatell que va tenir lloc el passat dissabte 2 de novembre a la tarda. La regidora de Festes, Cultura i Gent Gran, Teresa Ferré, va ser present acompanyant el president de l’entitat, Fernando Sánchez.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta