canlenfrdeitrues

Notícies

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Roda de Berà com a resultat d’una investigació conjunta han aconseguit desmantellar una plantació de marihuana ubicada a l’interior d’un habitatge de Roda de Berà amb 250 plantes de cànnabis sativa, així com l’aprehensió de 54 quilos d’haixix, 9 quilos de cabdells de marihuana seca i llesta per a la seva distribució i posterior venda, 1 pistola i una armilla antibales.

La investigació prèvia duta a terme va permetre determinar que en el citat domicili es localitzava una plantació de marihuana i que diverses persones accedien al seu interior adoptant grans precaucions.

Amb la pertinent autorització judicial per a l’entrada i registre de l’habitatge en la qual existien indicis de localitzar-se la plantació, es va dur a terme l’operatiu, motivant que un dels detinguts conduint un vehicle intentés fugir del lloc, donant-se a la fuga amb una perillosa maniobra topant en la seva fugida amb diversos vehicles oficials i posant en risc la integritat física dels agents actuants. Finalment a l’intentar fugir a peu va poder ser interceptat.

Iniciat el registre es localitza a l’interior de l’habitatge a un altre dels integrants del grup criminal que en el moment de la seva detenció realitzava tasques de manteniment de la plantació de marihuana. Al garatge de la vivenda es va poder observar que els investigats l’havien tapiat amb la finalitat de camuflar la plantació de marihuana en fase de creixement adulta.

Com a resultat final de l’operació es van detenir 2 persones de nacionalitat albanesa de 30 i 32 anys, i es van intervenir 250 plantes de cànnabis sativa, 54 quilos d’haixix, 9 quilos de cabdells de marihuana seca i llesta per a la seva distribució i posterior venda, 1 pistola 9 mm. curt i una armilla antibales.

Als detinguts, responsables de la plantació, se’ls ha imputat pels delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric, tinença il·lícita d’armes, pertinència a grup criminal i atemptat contra Agent de l’Autoritat.

Posats a disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 3 del Vendrell, es va decretar el seu ingrés a presó.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.