Notícies

La Policia Local fomenta l’educació viària a les escoles

Durant aquesta setmana els alumnes de l'escola El Cucurull realitzaran diverses activitats pedagògiques entorn a l'educació viària. Les sessions, impartides per la Policia Local de Roda de Berà, s'han iniciat aquest matí al pavelló municipal, amb els alumnes de primer i segons curs de primària. Tenen l'objectiu de donar a conèixer entre els infants les normes bàsiques d'educació vial, els principals elements de seguretat, com els passos de vianants o els semàfors, els factors de risc i les conseqüències que pot comportar desconèixer aquestes normes. Es pretén fomentar, a més a més, actituds responsables i cíviques des de la infància, conscienciant-los sobre la importància de mantenir un comportament cívic al volant, ja sigui d'una bicicleta o d'un vehicle a motor, en el futur.

El projecte està coordinat per l'Ajuntament i la Policia Local, a través del caporal Javier López, que és qui imparteix les classes, amb la col·laboració d'Andrés Mondéjar, de l'àrea de vigilància i mobilitat. En una primera fase Javier López els hi explica la teoria, quines són les principals senyals de trànsit i les normes viàries. Seguidament, muntats en les seves bicicletes o caminant, en el rol de vianants, practiquen allò après amb el parc infantil d'educació viària, el qual reprodueix situacions de circulació que es poden trobar en la seva vida quotidiana, per tal que aprenguin a partir de la pròpia experiència a circular respectant les normes de seguretat.

El torn dels alumnes de l'escola Salvador Espriu arribarà durant el proper mes d'abril.

La Policia Local fomenta l’educació viària a les escoles
La Policia Local fomenta l’educació viària a les escoles

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.