A partir d’aquest dijous 7 de novembre els rodencs i rodenques disposen d’un nou servei al municipi, l’Oficina d’Atenció al Consumidor, impulsada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Roda de Berà, encapçalada per Rosana Dorantes.

L’OMIC és un servei gratuït que romandrà obert tots els primers dijous de cada mes, en horari de 10 a 14 hores, a l’Hotel d’Entitats. L’objectiu és informar i assessorar la ciutadania sobre qualsevol qüestió o problemàtica que els pugui afectar com a consumidors.

Ofereix al consumidor orientació sobre els seus drets i, en cas de ser necessari, la tramitació de denúncies i reclamacions davant els organismes administratius competents en cada matèria o bé la mediació entre les parts per a la resolució de les reclamacions, sempre intentant que s’arribi a acords amistosos i afectius per ambdues parts.

Alguns exemples son si volem donar de baixa un servei de telefonia i ens segueixen arribant factures, quines mesures podem prendre; si tenim dubtes sobre les garanties que té un producte o quines són les normes sanitàries que ha de complir un establiment per fer un tatuatge, entre moltes altres qüestions.

Per gaudir del servei cal concertar cita prèvia trucant al telèfon 977 251 736.

Oficina d’Atenció al Consumidor

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta