canlenfrdeitrues

Notícies

L'escola El Cucurull ha posat en marxa el cinquè Concurs Literari de Sant Jordi. Poden participar tots els membres de la comunitat educativa, alumnes, famílies i mestres, motiu pel qual s'han establert tres categories diferenciades. Dins de la primera, educació infantil, destinada a l'alumnat fins a P5, es podrà presentar un dibuix que faci referència a la literatura, als llibres o als contes. En el cas de la categoria d'educació primària, alumnes de primer fins a sisè, es lliurarà una narrativa de temàtica lliure. I finalment, per participar dins de la categoria adults, per a familiars i mestres, s'haurà de presentar una narrativa breu.

Els treballs hauran de ser individuals, de creació pròpia i escrits en llengua catalana, amb una extensió màxima de dos fulls. Es lliuraran en un full Din A4, escrit a mà o amb ordinador, a una sola cara, i tancats dins d'un sobre on hi figuri el pseudònim del participant i la categoria.

Els sobres seran recollits a la biblioteca escolar fins el dijous 6 d'abril. El jurat, format pels coordinadors de la biblioteca, els coordinadors d'infantil i primària, i un membre de l'equip directiu, lliurarà un premi per a cada categoria, en un acte que tindrà lloc el 21 d'abril, amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi a l'escola.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.