Ahir, dijous 14 de novembre, al matí va tenir lloc una reunió entre el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, i diversos alcaldes del Baix Gaià per tractar sobre les mesures viàries adoptades pel ministeri de Foment a la rotonda de la N-340 que dóna accés a Torredembarra i l’AP-7, entre altres moviments cap a municipis del voltant. La trobada ha tingut lloc a la seu d’aquesta subdelegació i ha comptat amb la presència del cap de la Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment i dels alcaldes del Creixell, Riera de Gaià, Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà, Pobla de Montornès, i la Nou de Gaià.

La reunió és prèvia a la que avui divendres, 15 de novembre de 2019, Joan Sabaté té previst mantenir amb els veïns de la urbanització Brises del Mar i respon al compromís que el subdelegat va adquirir davant dels afectats per tal d’analitzar amb informes tècnics la modificació de moviments adoptada pels tècnics del ministeri.

En primer lloc el subdelegat ha reiterat, mitjançant les respectives dades sobre índex mitjà de vehicles i consideracions tècniques diverses, que l’actuació de facilitar el pas de camions cap a l’entrada de l’autopista mitjançant barreres new jersey és la més adient per garantir la mobilitat i la seguretat de la rotonda, així com els accessos i, en conjunt, de tot aquest tram de la N-340.

Per tant, els canvis adoptats continuaran amb caràcter provisional fins que no estigui feta la nova autovia de l’A-7 des de la rotonda de la Móra i/o acabi la concessió de l’autopista a l’agost del 2021.

A més, el subdelegat ha proposat als alcaldes la millora d’un vial proper, dintre del terme de la Pobla de Montornès, que permet arribar a Torredembarra sense tenir que passar per la N-340 estalviant-se els moviments que ara s’han de fer. Aquest vial redueix el trajecte en uns 200 metres. Per tal de fer-lo més adequat a la circulació de vehicles, els tècnics de Foment treballaran en la millora de la senyalització entre altres mesures de neteja i conservació que s’aplicaran de forma immediata.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta