canlenfrdeitrues

Notícies

Amb l’objectiu de promocionar, dinamitzar i activar el petit i mitjà comerç de Roda de Berà, l’Ajuntament posarà en marxarà el proper diumenge 1 de desembre la campanya ‘Comprar en el comerç local té premi’.

La participació és molt senzilla, només cal comprar en qualsevol dels comerços que s’han adherit a la campanya –als seus aparadors hi ha un distintiu que així ho indica- durant el període comprès entre l’1 i el 15 de desembre. Cal guardar els tiquets de compra i, en la part posterior del tiquet, posar-hi el nom, cognoms i telèfon de contacte.

Els tiquets es podran dipositar el dia 15 de desembre dins d’una urna que estarà ubicada al Poliesportiu Municipal, coincidint amb la festa d’entitats. És important que els tiquets portin el segell clarament visible de l’establiment on s’ha realitzat la compra.

El sorteig, que es realitzarà el mateix dia 15 a les 12 del migdia al Poliesportiu, consistirà en 5 lots de Nadal valorats en 30 euros cadascun. Per poder optar al premi, caldrà estar present durant el sorteig.

Descarrega aquí les bases del concurs.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.