Notícies

Un any més el Grup Sardanista de Roda de Berà organitza el tradicional Aplec de Sardanes, enguany en la seva 28a edició. Serà el proper 17 d'abril, dilluns de Pasqua, a l'ermita de la Mare de Déu de Berà.

La cita començarà a 2/4 d'11 del matí amb el solemne ofici de la Mare de Déu de Berà. Seguidament, entorn les 11.30 hores, es donarà inici a l'aplec amb el programa de matí, el qual inclou 15 sardanes de 7 tirades, interpretades per les cobles Marinada i Ciutat de Cornellà.

A 2/4 de 3 de la tarda se celebrarà el dinar de germanor, i dues hores després començarà el programa de la tarda, amb 15 peces més. A partir de les 6 tindrà lloc el reeixit concurs de sardanes improvisades, amb el tema “Ginesta Florida”, de Jordi León.

Seguidament arribarà el berenar amb mona de Pasqua i moscatell per a tothom, fins les 8 de la tarda quan es clogui la jornada amb l'última sardana.

Aplec de Sardanes

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.