Per tercer any consecutiu, l’Àrea d’Hisenda de l’Ajuntament de Roda de Berà i BASE ofereixen el Compte de Pagament Personalitzat, el que permet agrupar tributs municipals i fraccionar-ne el pagament en nou mensualitats –entre els mesos de febrer i octubre- sense interessos.

El servei no té cap cost per als contribuents i permet un major control dels pagaments, rebre informació detallada del total, dels venciments previstos o de l’import de cadascun dels fraccionaments.

Cada contribuent pot decidir quins tributs vol agrupar, encara que es tracti d’obligacions emeses des de diferents ajuntaments. Es poden incloure tots els impostos municipals excepte la taxa pel subministrament d’aigua: l’impost sobre béns immobles (IBI), l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) i l’impost sobre activitats econòmiques (IAE), així com les taxes de venciment periòdic de caràcter col·lectiu (guals o recollida d’escombraries).

Per accedir al Compte de Pagament Personalitzat cal complir els següents requisits: l’import mínim del total de rebuts haurà de ser superior a 300 euros; no tenir deute pendent en període executiu, tret que aquest deute estigui fraccionat, ajornat, suspès o en proposta de baixa; el sol·licitant ha de ser el subjecte passiu dels rebuts a incloure en l’expedient de Pagament Personalitzat; i el titular del compte únic ha de ser necessàriament el mateix obligat tributari.

Els ciutadans que ho vulguin sol·licitar, de cara els impostos de l’any 2020, ho poden fer fins el proper 31 de desembre via telemàtica a la web de BASE (www.base.cat) o a l’oficina situada al carrer Vendrell, 29. Les persones que ja ho van tramitar en l’exercici anterior no és necessari que ho tornin a sol·licitar, ja que es renova de forma automàtica a menys que es renunciï de forma expressa o es deixin de complir els requisits.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta