canlenfrdeitrues

Notícies

Amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial al municipi durant les festes de Nadal, l’Ajuntament rodenc, a través de la regidoria de Comerç, convoca un concurs d’aparadors.

Hi pot participar qualsevol local que disposi d’un aparador visible des del carrer i que exerceixi una activitat comercial al municipi.

L’aparador s’ha de decorar amb temàtica nadalenca i per participar cal fer la inscripció com a màxim el dia 20 de desembre a les 12 hores a l’Hotel d’Entitats.

El Jurat estarà format per un regidor de cada grup municipal amb representació al plenari, i a l’hora de valorar els aparadors tindrà en compte la creativitat i originalitat, l’adequació a la temàtica i la innovació tecnològica.

Els noms dels guanyadors es faran públics el dia 21 de desembre a la web municipal.

El primer premi serà un viatge de cap de setmana valorat en 150 euros; el segon, un sopar per a dues persones en un restaurant de Roda de Berà valorat en 60 euros; i el tercer premi, un lot de Nadal valorat en 40 euros.

El lliurament de premis tindrà lloc el dia 27 de desembre a les 7 de la tarda al Poliesportiu Municipal.

Descarrega aquí les bases del concurs

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.