Aquest matí el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté, ha visitat les obres d’emergència que es duen a terme a la costa de Roda de Berà. L’ha acompanyat l’alcalde del municipi, Pere Virgili, el regidor d’Urbanisme i Obres Públiques, Manel González, el regidor Josep Antoni Benedicto, i el cap del servei de Costes, Antoni Espanya, entre altres tècnics i representants.

El Ministeri per a la Transició Ecològica, mitjançant la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i el Mar, ha invertit 550.000 euros a la costa tarragonina per pal·liar els efectes dels passats temporals del 9 al 13 de setembre i lluitar contra l’erosió de les platges, sent Roda de Berà un dels municipis més afectats.

A la costa rodenca s’han invertit 110.000 euros i els treballs han consistit bàsicament en l’aportació de 6.000 m3 de sorra de platja als llocs erosionats, més la recol·locació d’escullera i condicionament de la platja davant del Passeig Marítim. Els treballs van iniciar-se la primera setmana de novembre i han finalitzat aquests dies de desembre.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta