L’Ajuntament de Roda de Berà, amb la col·laboració de nombroses associacions rodenques, ha organitzat la Fira d’Entitats per La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries.

Tot i que el gruix d’activitats es concentrarà el proper diumenge 15 de desembre, el passat diumenge l’associació RockCat RC Team va organitzar la ‘Recerca del tresor amb cotxes radiocontrol’, la qual va comptar amb una quarantena de participants.

Les activitats continuaran demà dimecres a les 6 de la tarda amb una xerrada sobre les malalties minoritàries, que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal; dissabte al matí al Club Tennis Barà se celebrarà el 7è Torneig de pàdel mixt, i a la tarda el Club Atlètic Roda de Berà sortejarà una cistella de Nadal.

Diumenge l’activitat es centrarà a la plaça de l’Ajuntament i al Poliesportiu Municipal, on hi tindrà lloc –de 10 del matí a 2 de la tarda- la Fira d’Entitats per La Marató de TV3.

Hi haurà activitats per a tothom, com caga tió gegant, inflable, toro mecànic, tir amb arc, futbolí, ping-pong, mini pista de tennis, mini circuit de cotxes de ràdio control, pinta-cares, tallers de Nadal, passeig amb carro de cavalls, classe de judo, exhibició de ball... i moltes més activitats organitzades per les associacions i entitats rodenques.

La jornada comptarà amb servei de bar i es podran degustar pinxos de truita a partir d’un euro o comprar coca i gofres. Les entitats també posaran a la venda diferents articles per recaptar fons: postals de Nadal, quadres, punts de llibre i bijuteria de puntes de coixí, entre d’altres.

A les 12 del migdia tindrà lloc el sorteig de 5 lots de Nadal de la campanya ‘Comprar en el comerç local té premi’, impulsada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Roda de Berà.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta