canlenfrdeitrues

Notícies

Els Comerciants reparteixen vuit mones de Pasqua

L'Associació de Comerciants i Restauradors va tornar a engegar a principis d'abril la seva popular campanya comercial de Pasqua mitjançant la qual van sortejar vuit mones el passat diumenge a les 12 del migdia.

El mecanisme era senzill, s'havien de guardar tots els tiquets de compra dels comerços associats realitzades entre el 6 i el 16 d'abril, i el mateix dia del sorteig introduir-los dins de l'urna ubicada a la plaça de la Sardana.

Cèlia Treserres, presidenta de l'entitat i regidora de Comerç de l'Ajuntament, va anar desvetllant els noms dels guanyadors, trets de l'urna per diferents mans innocents; acompanyada també per Susana Zafra i Jorge Baltasar, membres de l'associació.

Es van sortejar dues mones del Forn Pastisseria Queralt, dues més del Forn Pastisseria Roda, dues de la Pastisseria MareNostrum i, finalment, dues mones de llaminadures del Racó de la Lucía.

Els guanyadors van ser:

Forn Pastisseria Queralt: Pilar Aroca
Forn Pastisseria Queralt: Sara del Valle
Pastisseria Roda: Gerard Gual
Pastisseria Roda: M. Alba Aroca
Pastisseria MareNostrum: Marta Gutiérrez
Pastisseria MareNostrum: Manuel Hernández
Racó de la Lucía: Josefa Torné
Racó de la Lucía: Martina Astillero

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.