canlenfrdeitrues

Notícies

A iniciativa dels Ajuntaments de Torredembarra, Roda de Berà, La Riera de Gaià, Altafulla i Creixell, i del Consell Comarcal del Tarragonès, en el marc del projecte de dinamització compartit “Propera Parada...” s’ha impulsat l’organització del curs de Monitor Esportiu per tal que el jovent de la comarca pugui obtenir la titulació que els permetrà accedir al Registre Oficial de Treballadors Esportius de Catalunya (ROPEC), amb la corresponent habilitació professional.

Aquesta formació permet treballar, en aplicació de la normativa vigent com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a infants menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

El curs, que està autoritzat per l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, està organitzat pel Consell Esportiu del Tarragonès que ja fa anys que el realitza a les seves instal·lacions o d’entitats col·laboradores del Tarragonès; però en aquest cas, a part de promoure acostar-lo encara més al territori, des del Consell Comarcal del Tarragonès s’ha finançat una part del curs de cadascuna de les persones joves entre 16 i 29 anys de la comarca que s’hi han inscrit.

El curs s’estructura en quatre mòduls impartits per professionals experts en la matèria a diferents seus de la Zona TRAC. El primer dia ha estat dijous 19 de desembre al Centre d’Entitats d’Altafulla i seguirà a Creixell, Torredembarra i Roda de Berà. A la inauguració es va comptar amb la intervenció de l’Alcalde i també regidor de Joventut de l’ajuntament d’Altafulla, Sr. Jordi Molinera; del conseller comarcal de Joventut, Sr. Mario Téllez i del regidor d’Esports d’Altafulla i vocal de la comissió directiva del consell esportiu, Sr. Alex Cañas. Es va posar de relleu la necessitat de coorganització d’activitats i accions semblants per tal de sumar recursos tot i l’esforç que comporta el treball en xarxa i es va expressar el desig que sigui un curs intensiu molt ben aprofitat i que doni els resultats esperats, per tal que amb la formació i el compliment de la normativa sectorial es posi en valor la feina realitzada per les persones que es dediquen a promoure l’esport entre la població tant professionalment com amater.

El curs rep el suport també de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.