El passat dissabte, el Jurat del Concurs d’Aparadors 2019 va donar a conèixer els establiments guanyadors d’aquesta edició.

El Jurat, format per Rosana Dorantes, regidora de Comerç, i els regidors Juan Pedro Labrador, Rafael Luna i Albert Martín, ha valorat la creativitat i originalitat, l’adequació a la temàtica i la innovació tecnològica. Per tot això, va decidir atorgar el primer premi al Forn Pastisseria Queralt -on en el seu aparador s’hi pot veure un original arbre nadalenc fet de tasses de cafè-; en segon lloc es va classificar Essència, i en tercer lloc, Vita Aromàtics. En aquesta edició, organitzada per l’Ajuntament de Roda de Berà, hi han participat un total de 7 establiments, els quals van guarnir amb originals motius nadalencs els seus aparadors.

El lliurament de premis tindrà lloc el proper divendres 27 de desembre a les 7 de la tarda al Poliesportiu Municipal.

El guanyador s’endurà un viatge de cap de setmana -valorat en 150 euros-, el segon classificat, un sopar per a dues persones en un restaurant de Roda de Berà –per un valor de 60 euros-, i el tercer guanyador rebrà un lot de Nadal valorat en 40 euros.

Imatges: cedides.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta