Notícies

La plaça de la Sardana i la plaça dels Pins es van omplir de gom a gom aprofitant el bon temps i la jornada festiva.

Un dia primaveral va acompanyar als rodencs i rodenques que el passat diumenge van sortir al carrer per celebrar la diada del patró de Catalunya, Sant Jordi. Que enguany coincidís en diumenge, a més, va ajudar a que la plaça de la Sardana, i més tard, la plaça dels Pins s'omplissin per gaudir de la jornada de la cultura i de l'amor per excel·lència.

A partir de les 10 la Biblioteca Municipal va muntar la seva paradeta d'intercanvi de llibres per llet o material escolar, en benefici de Serveis Socials, amb la qual es van recaptar 145 litres de llet, i 20 paquets de material escolar amb llapis, retoladors, llapis de colors, estisores, gomes d'esborrar o llibretes.

El programa especial del magazine A Mig Matí de Roda de Berà Ràdio en directe des de la plaça també va engegar a les 10 del matí, amb Sònia Camí conduint el programa i la col·laboració de Raül Riera, i Jesús Sánchez al control de so. Per l'estudi mòbil van passar autoritats locals com l'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, i els regidors de la corporació Isabel Mondéjar, Cèlia Treserres, Teresa Ferré, José Ibort, Rafael Luna, Laura Moya i Encarna Ramírez. També va comptar amb la participació de nombrosos convidats del teixit associatiu rodenc, alumnes de l'escola El Cucurull, així com veïns i amics i amigues de la ràdio, els qui es van apropar per recomanar un llibre, llegir una poesia o el fragment d'una obra escollida per ells mateixos.

Sens dubte la rosa és un dels elements principals d'aquesta jornada, la qual, juntament amb el llibre formen aquest tàndem tan especial dins de la tradició catalana. Per aquest motiu les AMPES de les escoles i de l'Institut Roda de Berà van vendre roses per recaptar fons per sufragar els viatges de final de curs dels alumnes. Per altra banda, les paradetes amb les últimes novetats editorials tampoc no van faltar, i tant la Botigueta de la Cèlia, a la plaça de la Sardana, com la papereria Anna, al carrer Sant Isidre, van muntar la seva parada.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca també van ser-hi presents a la plaça de la Sardana venent roses amb finalitats socials.

Per altra banda l'associació Luz de Luna va vendre llibres per recaptar diners per Sarajevo.

Finalment, l'ANC territorial de Roda de Berà també va ser present, recollint signatures per al formulari d'adhesió al manifest i al pacte nacional pel referèndum, per tal de reclamar que les urnes decideixin si Catalunya vol ser independent.

Diada de Sant Jordi 2017
Diada de Sant Jordi 2017
Diada de Sant Jordi 2017
Diada de Sant Jordi 2017
Diada de Sant Jordi 2017
Diada de Sant Jordi 2017
Diada de Sant Jordi 2017
Diada de Sant Jordi 2017
Diada de Sant Jordi 2017

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.