Notícies

Tindrà lloc el proper dissabte, durant tot el dia, a la plaça Sant Jaume.

Fira d'Abril de Roda de Berà

L'Associació de Veïns Costa Daurada-Berà, amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha tornat a organitzar el Festival d'Abril, el qual l'any passat, en la seva primera edició, va esdevenir tot un èxit d'assistència i de crítica.

D'aquesta forma la plaça Sant Jaume es guarnirà de festa i es traslladarà durant tot un dia a Andalusia per fer gaudir als rodencs i visitants amb l'art andalús. La jornada s'iniciarà a les dotze del migdia i s'allargarà fins passades les dotze de la nit amb un farcit programa d'actuacions preparades. El grup flamenc “Con Duende i Compàs” serà el primer en actuar, de les 12.30 a les 14.30 hores. Seguidament arribarà el grup de ball “Menta y Canela”, el qual tornarà a actuar a la tarda, a les 19.30 hores. El torn de “Amigos del sur” serà a les 17.30 i a les 23 hores; “Nostalgia”, a les 8 de la tarda i, de nou, a les 12 de la nit; i finalment, el grup flamenc “Noche flamenca”, actuarà de les 9 fins les 12 de la nit.

Un dels plats forts de la jornada serà l'espectacle eqüestre “Musical Horse”, amb la participació dels genets del Centre Hípic de Bonastre, els qui, amb gran destresa, faran ballar els seus cavalls al ritme de la música.

A banda de les actuacions, els assistents podran gaudir de les tapes típiques de la gastronomia andalusa, així com de la beguda, amb el popular “rebujito”, gràcies a la col·laboració dels comerciants i restauradors de la plaça, abocats amb el festival.

Fira d'Abril de Roda de Berà

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.