El passat dissabte 11 de gener el Club Atlètic Roda de Berà va fer la presentació de tots els equips d’aquesta temporada 2019-2020. Sobre el Camp de Futbol Municipal hi van passar des dels més petits, de 4 i 5 anys, fins els més grans.

Actualment, el Club està format per onze equips: un equip de babies, un de prebenjamins, dos de benjamins, tres d’alevins, un d’infantil, un de cadet, un juvenil i l’equip sènior, el qual milita el grup 6 de segona catalana.

Després de la presentació estava previst disputar un partit de lliga entre el primer equip i les Borges del Camp, però l’equip convidat s’ha retirat de la competició per problemes interns i ho van anunciar la passada setmana. A final de temporada se sabrà com afecta aquest descens en la tercera i quarta catalana, ja que evitaria un descens no compensat a Tercera Catalana o faria pujar el tercer classificat a Quarta. Ara per ara, el conjunt rodenc ocupa la 12a posició amb 16 punts després d’haver disputat 15 jornades a la Segona Catalana.

L’acte va ser presentat per Gerard Solé, regidor d’Esports, i Dani Sereno, coordinador del Club. Va comptar amb la presència de la presidenta del Club, Remei Gavaldà, així com regidors i regidores, representants de la Federació Catalana de Futbol i altres personalitats convidades. L’esdeveniment també va comptar amb la presència de nombrosos familiars i amics dels jugadors i jugadores.

Imatges: cedides pel C. Atl. Roda de Barà.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta