Notícies

La Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca ha posat en marxa una nova iniciativa per recaptar aliments, els quals seran destinats al Punt de Distribució d'Aliments de Roda de Berà. Aquest serà un racó permanent d'intercanvi de llibres per aliments i productes bàsics amb una doble vessant, donar-li una segona vida als llibres que s'han de treure del catàleg de la biblioteca i alhora ajudar als més necessitats. El servei estarà en constant contacte amb el PDA rodenc per tal de conèixer quina és la relació dels aliments més necessaris cada setmana. Així, actualment el Punt necessita llet, farina, oli de gira-sol, sucre i llegums.

La biblioteca rodenca ha destacat en moltes ocasions per ser una biblioteca solidària, organitzant esdeveniments en favor de Serveis Socials, com és el cas de la paradeta solidària de Sant Jordi o activitats en el marc de La Marató de TV3, amb la qual cada any hi col·labora activament.

Paradeta solidària de Sant Jordi

Comparteix el contingut:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta

C Joan Carles I, 15
-
43883 Roda de Berà

Tel: 977 65 70 09
-
Fax: 977 80 90 71

oac@rodadebera.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant, considerem que s'accepta la nostra política de cookies.