Luis del Olmo va ser l’encarregat de presentar el llibre, acompanyat per Laia Roca, autora dels textos i de les fotografies, i pel propi Baltasar.

El passat divendres a la tarda la Biblioteca Municipal va acollir la presentació del llibre “Peça a peça”, un recorregut per la vida i els trencadissos del rodenc Baltasar Virgili.

L’acte va estar presentat per Luis del Olmo, gran amic de Virgili, acompanyat per Laia Roca, autora de totes les fotografies i dels textos que conformen l’obra. A través de nombroses entrevistes i moltes hores visitant diferents racons de Roda de Berà de la mà de Baltasar, Laia Roca fa aquest recorregut de la major part de les obres amb trencadís que Virgili ha creat al llarg de la seva vida, i que avui, -algunes d’elles- embelleixen el nostre municipi.

La cita va comptar amb la presència d’un gran nombre d’assistents, de la regidora de Cultura, Teresa Ferré, d’amics del periodista i del protagonista de l’obra, amics del casal d’avis, i fins i tot de jugadors de l’època en què Luis del Olmo va presidir el Club Atlètic Roda de Berà.

Comparteix:

Roda de Berà Ràdio

Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Punt d'Informació Juvenil

TOP20 - Reconeixement Administració Oberta